lördag,

Hejsan, igår sov ju jag hos jossan och idag så vaknade jag vid 10.00 och jossan typ vid 11.00 xD Men senare idag på dagen så har jag varit med elle,mickis,pernilla och sophie <3<3 vi åkte nertill ica och köpte typ godis ;p Sen senare under kvällen så var jag med jossan,elle och mickis och vi flummade såklart ^^ Vi var på träffen,vi var ute och vi flummade i ett port hus ... ^^ sen har vi typ bara chillat på träffen x) Nu är jag hemma jag sitter och bloggar, msn och bdb ;p imorgon kanske jag ska vara med fredrik <3 Nu vet jag inte direkt vad jag ska skriva .... men jag skriver imorgon när jag vaknar x]

Hare gött! Puss Puss Frida <3

hemma hos jossan,

Hejsan, nu har jag och jossan precis kommit hem till Jossan. Innan vi kom hem hit så var vi med Elle,mickis,erica och nadde, vi åkte i en is backe -.- haha xD Jag och jossan flummade ju som Faen ^^ Här hemma ska vi typ flumma,kolla på film, sitta vid datan, ta bilder m.m xD (sånt vi brukar göra ^^) Vad ska ni göra ikväll?? - kommentera ^^

Bild på mej och jossan idag i vårat omklädningsrum i skuulan xD Vi hade typ 3 timmars håltimme ^^ 
Hare gött! Vi höres imorgon ^^ Puss


Sorry,

Hejsan, förlåt, men kunde inte skriva imorso jag försov mej xD Men shit the same...just nu så sitter jag och äter och sjunger :) Det här är min plan under kvällen :

* Äta
* Fixa mej
* Jossan kommer
* Troligen vara med kompisar
* Ute  - länge ^^
* åka hem till jossan
* ta bilder typ :p
* säkert typ kolla film eller sitta vid datan xD
* gå lägga sej :P

MIn dag i skolan har varit bra fast jävligt lång tråkig...börja 8.10 sluta 15.30 :S Fett drygt det har varit idag aså -.- Hur har eran dag varit?? - kommetera :)

Nu ska jag typ gå och fixa mej xD

Slänger in en bild oxå xD (ursäkta bilden haha xD)                                                  Hare gött!


Torsdag kväll ...

Hejsan! Nu är klcokan 21.55 och har nyss kommit hem. Jag och jossan jobbade ju ikväll, och det var chill ju, det var mycket folk där :)  Just nu sitter jag i mitt rum, lyssnar på musik, äter godis och snackar med syrran :p Skolan idag har varit lite chill hade ju somsagt bara 4 lektioner....första lektionen var språkval och den var tråkig som vanligt -.- andra lektionen var SO det var lite roligt för vi håller på med någon teater :p Tredje var lunch inte direkt någon lektion men men.... xD Sen hade jag Musik och jag älskar musik ^^ sista lektionen var svenska och det var tråkigt och roligt xD Imorgon blire sova hos jossan dårå :P Men men....nu ska jag dra :p Skriver imorgon bitti xD

Hare gött! Puss puss Frida

Torsdag

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Nu sitter jag i mitt rum och gör inget, eller jo lyssnar på musik och bloggar xD Så här har jag lagt upp min kväll :)

* Ducha
* Sminka, klä på mej
* Åka till skolan och repa xD
* Äta på kinaresturang med Jossan :P
* Jobba med Jossan till halv 10
* Åka hem
* Blogga
* Gå lägga mej :P

Ahh, så ser min kväll ut då :p  Hur ser eran kväll ut? - kommentera :)

Nu ska jag gå ducha då - skriver mera ikväll när jag kommer hem ^^


SLänger in en bild oxå ;) Redigerat By: Frida xD                   Hare gött!


Godmorgon

Godmorgon, nu är klockan 07.50 och jag har precis vaknat och jag är sjukt trött asså.
Så här ser "schemat" ut för morgonen xD

* Äta frukost
* Klä på mej
* Sminka mej
* Fixa håret
* Gå till skolan -.-

Ahh precis...men iaf...idag så går jag till skolan till halv tre och sen åker jag hem typ går in och bloggar sen så klockan halv fem åker jag tillbaxs till skolan för att jag ska repa med bandet idag, sen blire jobba på träffen med Jossan ^^ Sen blire åka hem halv 10. Lång dag för mej idag då haha xD      Nu blire frukost ;)



Slänger in en bild på mej oxå ;)                          Hare gött! Puss Puss Frida



Onsdag kväll ^^

Hej alla glada! Nu är klcokan 21.50 och jag är inne på mitt rum och lyssnar på musik, är inne på msn och laddar ner musik xD Jag älskar musik asså (a) Men iaf...jag har typ precis duchat, och nu försöker jag leta efter kläder som jag ska ha imorgon ;O asså jag vet inte vad jag ska ha för kläder ;o Jag får panik faen! Imorgon börjar jag iaf 08.55 och slutar 14.25 ^^ Det är ju lite skönt...har bara 4 lektioner imorgon oxå! Imorgon blire repa med bandet då (a) <33 och senare vara med Jossan ... :) Vad ska ni göra imorgon då? Kommentera ^^ Imorgon har jag SO och vi håller på med någon pjäs om rättegång typ -.- fast det är lite roligt xD Men nu ska jag typ plugga lite ^^ skriver lite senare!

Hare gött! Puss puss Frida <3

onsdag .... frotfarande ^^

Hej alla! Nu har jag pluggat klart och hoppas att glosorna sitter i huvet tills imorgon så jag kan dom. Men iaf klockan är 19.^45 och jag har fortfarande inte ätit middag ännu, men asså jag är inte hungrig och jag tycker att man inte borde äta när man inte är hungrig....fast det är ju bara vad jag tycker. Idag hade jag hemkunskap som sista lektion och vi gjorde "kycklingröra med bakad potatis" och min och Alexanders potatisar blev lite fail xD Dom blev typ brända och lite så *hihi vi är bara så bäst* Men iaf...imorgon ska jag vara med jossan och det ska ju bli kulligt xD. Jag har bara haft min blogg i en dag men jag ÄLSKAR redan att blogga (a) Hoppas ni oxå gör det? (A) Nu ska jag ner och äta lite middag ;) Ses senare ikväll

Hare gött! Puss puss Frida

Onsdag,

Hejsan, nu har jag varit hemma ett tag ... men idag har jag varit i skolan, varit på ett möte. Just nu så sitter jag i mitt rum, äter en smörgås och dricker mjölk, lyssnar på musik och pluggar engelska tills imorgon -.- Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR musik (a) Bara jag som gör det?? Men iaf...nu ska jag fortsätta att plugga -.- Men vi hörs senare!
Besök min bdb: worldstorm

Hare gött! Puss puss Frida.


Godmorgon :)

Hejsan, klockan är 07.07 och jag har precis ätit frukost. JUst nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men iaf nu måste jag sminka mej och så ... vi hörs senare!

Hare gött! Puss puss Frida

Nu äre kväll !!

Hejsan, nu har jag kommit hem från Jessica, jag har ätit och duchat :) JUst nu så sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och är inne på bdb (bilddagboken)! I morgon måste jag gå upp 06.30 för jag börjar klcokan 08.00 och slutar 13.40, imorgon har jag bara 4 lektioner :p Och jag har syslöjd, jag håller på att göra en kudde där. Men shit the same ... ! Aja, vi får höras imorgon bitti eller senare på dagen!

Hare gött! Puss puss frida


välkommen till min nya blogg

Hejhej, nu har jag precis skaffat blogg. Ahh hehe vet precis inte vad jag ska skriva nu då, men idag har jag inte gjort något bara varit i tråkiga skolfan -.- Nu är jag med jessica :) <3<3<3


Hare gött, så ses vi sen! Puss puss Frida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0